Logo
LeftTop
RightTop
Coachingadviestrainingen
home nieuws watdoenwij werkwijze overionoi referenties agenda fotos contact

diezeoosthulpnaongeval.nl
Advies

Advisering heeft te maken met toegevoegde visies: een andere kijk op uw 'zaak' geboden krijgen; advies heeft te maken met verbindingen maken tussen coachen en trainen / opleiden en kan ook doorverwijzend zijn in het kortst mogelijke traject naar andere partijen.Persoonlijk advies  • Advisering bij ziekte / ziekteprocessen: onder andere direct leren omgaan met een ziekte en ziektepatronen van uzelf of anderen in uw omgeving: advies krijgen en gaan doen wat er nodig is.
  • Ook hulp bij verwijstrajecten en we bieden u binnen een proces van samenwerking tussen u en diverse disciplines ( regulier en natuurlijk/ complementair), een op u afgestemd totaalconcept dat aan deze behoefte voldoet.
  • Ook bijvoorbeeld bij angsten / fobieën: hoe je angsten en fobieën kunt verminderen. Advies bij trauma's en verwerking door gebruik te maken van goed bereikbare interventies/technieken uit de reguliere sector en NLP, homeopathie, fysiotherapie.
  • Advies bij burn-out en stress gerelateerde problematiek: energie en nieuwe inspiratie bronnen helpen ontdekken en ontwikkelen.


Zakelijk adviesWij ondersteunen u bij de beoordeling en vormgeving van plannen, het optimaliseren van de besluitvorming en het organiseren van draagvlak voor besluiten. Door onze onafhankelijkheid werken we flexibel, doeltreffend en met rust en ruimte. Zo bouwen we samen met u aan een goede en prettige organisatie.

Wij richten ons op uw vraag en behoefte. Daarom werken we flexibel, doeltreffend en met veel plezier.


Na de persoonlijke intake kiezen we samen de juiste inhoud, strategie, werkwijze en het gewenste eindresultaat van het traject. Alles is maatwerk, van plan van aanpak tot en met uitvoering. In korte tijd kunnen belangrijke slagen worden gemaakt. Mocht er een trainingswens ontstaan, dan kunt u gebruik maken van onze trainers.

Uitstekende procesvaardigheden


Een advies of idee moet aansluiten en draagvlak hebben. Hier komt de kennis van ons advies van de verschillende lagen in organisaties goed van pas. Omdat we de verschillende belangen kennen, kunnen wij het proces gemakkelijk in de goede 'flow' krijgen. We streven altijd naar een zo harmonieus mogelijk veranderingsproces. Het doel: een concreet beter resultaat voor de iedereen.

Voor wie?


IONOI advies is goed op de hoogte van recente ontwikkelingen in diverse branches, in het bijzonder in het onderwijs, de zorgsector en de dienstverlening | ICT

Contact & meer informatie


Benieuwd naar uw mogelijkheden? Of wilt u meer informatie?
neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Counseling
Contact:
IONOI
Postadres: Zerboltstraat 61C
8022 RW Zwolle
t   033 4481266
m 06 21211330
info@ionoi.nl
Aangesloten bij:
Spacer logo_abnlp logo_viv logo_nvnlp
Spacer logo_srbag logo_CRKBO
Downloads: